Undersøkelse for hvordan hvordan søvnkvalitet påvirker forekomsten av skader

Fauske Svømmekubb har fått en forespørsel fra Håkon Brandsrud Lund og Andreas Nomme fra Naprapathôgskolan i Stockholm. De ønsker å undersøke hvordan søvnkvaliteten påvirker forekomsten av skader i svømming.

 

Søvnkvaliteten har stor innvirkning for hvor godt du klarer å restituere deg etter en trening. Likevel er det få idrettslag som legger fokus på dette emnet. Vi håper flere ønsker å bli med på denne undersøkelsen. Slik at vi kan bli litt mer bevisst på dette i klubben vår.

Forespørselen fra Håkon og Andreas.

Hei. Mitt navn er Håkon Brandsrud Lund, og sammen med Andreas Nomme studerer vi ved Naprapathôgskolan i Stockholm. Det siste semesteret gjennomfører vi en studie der vi undersøker hvordan søvnkvalitet påvirker forekomsten av skader, samt den generelle helsen hos svømmere. Vi gjennomfører studien som vår avsluttende eksamensoppgave ved Naprapathögskolan i Stockholm.

 

Vi håper at dere kan hjelpe oss med å nå ut til svømmere i Fauske Svømmeklubb. Dette vil være avgjørende for gode data vår studie, som igjen vil gi nyttig informasjon om skader og helsen til norske svømmere. Resultatene av undersøkelsen blir anonymisert. Undersøkelsen har en varighet på tre måneder, og det vil bli sendt ut totalt tre undersøkelser. Estimert tidsbruk totalt for de tre undersøkelsene er 17-20 minutter. Deltakere som bidrar til studien og gjennomfører alle tre undersøkelsene er med i trekningen av to gavekort fra Klubben as pålydende 500 kr. På grunn av progresjon i studieløpet er fristen for å gjennomføre første undersøkelse fredag 29 oktober 2021.

Dypere informasjon om undersøkelsen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.