Sesong avslutning og sommerferie.

Kommende lørdag får vi endelig konkurrere litt igjen. Fauske Cup blir nok en fin avslutning på sesongen. Treningene den siste uken vil være preget av morsomme sosiale aktiviteter og annet.

Siste trening.

Torsdag 17 juni kommer til å være den siste treningen for alle treningsgrupper. Da samler vi gjengen og finner på noe morsomt sammen.

E-partiet har den siste treningen på kommende fredag 11 juni.

NM.

NM svømmere fortsetter selvfølgelig treningen sin frem til NM 3 til 6 juli. I år tar vi en treningsleir i Bergen. Hvor NM også skal foregå (hvis smittevern tiltakene tillater dette.) Her har vi planlagt å trene sammen med Bergen Svømme Club som er Norges eldste svømmeklubb. Vi vil også få muligheten til å besøke Dale Oen senteret på Øygarden.

Oppstartleiren.

Jeg håper alle har meldt seg på oppstartleiren. Vi får nemlig et helt spesielt besøk på denne leiren. Vi har fått muligheten til å leie inn en meget kjent foreleser. Han kommer til å snakke til yngre og eldre utøvere om viktigheten av å arbeide seg igjennom motgang. Han kommer også til å stikke innom en trening og arbeide med teknikken deres.

Hvis dere ikke har meldt dere på, så bør dere gjøre det nå: