FSL avslutning.

I dag var siste dagen av Fauske Swim League 2021. De siste 6 ukene har våre tre FSL lag kjempet en forrykende kamp. Noen av de personlige rekordene som har blitt slått i løpet av disse dagene er forbløffende. De to største personlige rekordene var det Inga og Noel som har stått for. Begge to på 100 IM med 16% pers for Inga og 17,5% for Noel. 

MVP

På FSL sin siste dag var det Marius og Ingrid som samlet flest poeng for lagene sine. Mens Mathias og Ingrid står igjen som de største poengsankerne for herrer og damer med henholdsvis 37 og 33 poeng. 

FSL vinnerne

Fiskebollene stakk av med en soleklar seier den siste dagen av FSL. Med 442 poeng avsluttet de den siste dagen med flere imponerende løp. 

Ny klubbrekord

Fauske Pool Shark gav fra seg til siste stund. Ikke minst med en knusende klubbrekord på siste mix stafett. Den nye tiden lyder på 2:01,5.

Premie utdeling

Vi planlegger å gjennomføre en høytidelig premie overrekkelse på søndag 2/5-2021 på Fauskebadet klokken 14:00. Etter premieutdelingen blir det fri lek med masse aktiviteter og noe matservering.

 

 

Det blir ingen trening denne dagen. Bare lek og moro.