FSL premie fest

På søndag klokken 14:00 til 17:00 tar vi en skikkelig FSL avslutning. Fauske Swim League har vært en stor suksess, med flere personlige rekorder enn vi kunne håpe på. I tillegg til en kjempefin sosial stemning på hver konkurranse og fellestrening. Vi planlegger derfor å avslutte hele FSL sesongen med bading og aktiviteter i vann.

 

 

Vi holder da åpent for alle treningsgrupper. Det blir arrangert konkurranser i vann, mini vannpolo, hinderløype, matservering og mer. 

Organisering.

De fleste har fått med seg at Covid-19 ikke har like stor smittespredning i klorvann. Vi bør likevel være påpasselig med det som skjer på land. Vi ber om at deltagere holder grei avstand til arrangører og hjelpere som er på land. Dessuten bør vi sette inn tiltak for å unngå at for mange er i garderobene samtidig.

 

Vi ber derfor utøvere fra A og B partiet om å vente med å skifte inntil E, D og C gruppene er ferdig å skifte (ca. 14:20).

Til gjengjeld ønsker vi at E, D og C gruppene avslutter badingen senest klokken 16:40. Slik at de er ferdig i garderobene før A og B gruppene går til garderobene.

 

 

Vi kommer til å ta noen runder med vask og sprit i løpet av økten. For å sikre renslige vilkår under arrangementet.

Hva skal jeg ha med meg.

Det er viktig at alle utøvere tar med seg badetøy og godt humør. Vi har hatt en lang og turbulent treningsesong i år. Derfor skal vi bruke denne søndagen til å ha det virkelig hyggelig sammen. Før vi avslutter treningsesongen med en god intensitet frem til 18 juni (6 juli for NM svømmere.)