UM 2022

Torsdag 20/10-22 dro Ingrid Helskog Hansen ned til Bergen for å konkurrere på en av Norges største svømme arena. For i år arrangeres UM (Norges mesterskap for utøvere som er 16 år og yngre) i Alexander Dale Oen Arena. Ett basseng som er oppkalt etter en av tidenes største og beste idrettsutøver. Da er det kanskje passende at Ingrid skulle få svømme bryst som var Alex sin beste svømmeart. 

50 meter bryst.

Ingrid gjorde alle forberedelser riktig og var klar for løpet. Dessverre ble starten holdt litt lengre enn hun hadde planlagt. En utøver i bane 2 var urolig i starten og tyvstartet løpet. Dette påvirket Ingrid ved at hun rykket litt for tidlig og holdt nesten på å tyvstarte hun også. Til tross for en av de raskeste første 25 meteren hun noensinne har svømt, så var nok tankene litt for mye på starten. Det er langt i fra enkelt å gi 100% på en øvelse hvor du allerede tror at du har blitt diskvalifisert. Dermed ble siste 25 meteren ett stykke bak par. 

 

Ingrid ble ikke diskvalifisert, men svømte nok en del bak sin egen personlig rekord. Heldigvis er Ingrid veldig flink til å reflektere over løpene sine og ta lærdom av dem. Så selv om løpet ikke var helt det hun hadde håpet på, så vil det gi bedre grunnlag for gode prestasjoner under neste ukes Nordsjø stevne. Samt Norges mesterskapet som starter om tre uker. 

På tide å slå seg løs.

Siden Ingrid er ferdig med øvelsene sine for denne helgen, så er planen at hun skal få slå seg litt løs. Og dette gjøres best med en av Norges beste bokseklubber.

bak_hvit-01.png
Klubben blir trent og driftet av Hjalmar og Anders Styve (Far og sønn). Hjalmar har vært en fremtredende trener i Norsk boksing i lengre tid. Sammen med Anders som var en av de beste bokserne i verden. Klikk her for å se en av kampene deres.

Konkurranser fremover

Ingrid får en travel tid fremover. Neste uke er det svømmestevne i Stavanger hvor hun skal konkurrere på Nordsjø stevnet. To uker etter det igjen er det Norgesmesterskap hvor også skal representere klubben. Vi får ønske henne lykke til.