Oppstartleir 2022

Svømmeskolen

Vil du være med på oppstartsleir?

torsdag 11.8, fredag 12.8, mandag 15.8, tirsdag 16.8, onsdag 17.8

Fauske svømmeklubb arrangerer oppstartsleir, som er åpen for alle barn og ungdommer fra 1. klasse til 18 år, som kan svømme mer en 25 meter sammenhengende. Maks antall deltakere er 45, så det gjelder å være først til mølla!

Leiren vil ha base på Fauskebadet, hvor vi hver dag har en bassengøkt med både svømming og lek, og felles lunsj. Etter lunsj har vi en morsom aktivitet utenfor bassenget, hvor målet er lek, samhold og samarbeid.

Deltakerne deles inn i grupper, slik at alle skal kunne kjenne på mestring under leiren. Vi skal ha med alle, både de som trener fast flere ganger i uken og de som har lyst å prøve ut svømming. Det er klubbens faste trenere, med Kim Torry Simmenes i spissen, som står for bassengaktivitetene.

Vi møter i Fauskebadet kl. 08.45 torsdag 11. august – onsdag 17. august (ikke lørdag og søndag), og avslutter kl. 15.00.

Fast program vil komme nærmere leiren.

Påmelding sendes til: fauskesk@gmail.com  innen 1. august Skriv navn på deltager, kontaktperson, telefonnr., allergier, om det ellers er spesielle hensyn vi må ta.

Kontakttelefon hos Fauske Svømmeklubb: 94 28 84 63, Trine Olsen.

Ta med badetøy og håndkle og bli med – dette blir gøy!

Leiren er gratis å delta på.