Trening uke 1

Da er vi klar igjen. Starten av året blir som 2020, preget av Covid-19 og smittevern tiltakene som hører med. Trener teamet begynner imidlertid til å bli ganske flink til å tilpasse treningene deretter. Slik at trener teamet har på kort varsel fått organisert en plan for alle treningsgrupper.

A-partiet får beskjed om egne treninger etter at vi har kartlagt timeplanen deres. Elevene på videregående vil ha muligheten til å trene litt på dagtid. Dette kommer vi til å utnytte. Vi legger ut treningsplanen for A, så snart den er klar.

Fellestreninger for alle treningsgrupper

I tillegg har vi organisert 3 treninger til hele klubben.

Onsdag 6. Januar kl 1700 Skøyter på Svartvatnet

Torsdag 7. Januar kl 1700 Skøyter på Svartvatnet

 

Fredag 8. Januar kl 1700 Mobilitet med Hennie på Teams

Skøyteturer

Vi møter ved parkering i Tortenlia kl 1700 og går opp sammen, men uten å trosse 1 meters regel. Det er glatt på tur opp så piggsko eller brodder er lurt for dem som har, men ikke et krav.

Ved Svartvatnet er det en gapahuk, vi ønsker at alle tar med opp en vedkjepp slik at vi kan lage felles bål vi kan få lys og varme fra. Det er også åpent for å ta med litt niste som kan varmes på bålet, men hovedfokus er ikke mat men aktivitet på isen. Alle må ha med hodelykter, gjerne en ekstra i sekken i fall batteriet går tomt. De som skal på isen SKAL bruke hjelm! Varme klær til pausene og lettere klær til turen opp og lek/trening på isen er lurt.

 

Sitteunderlag er godt å ha, vann å drikke må også med.

 

De som ikke har skøyter kan være på isen uten, vi satser på aktivitet for alle uansett. Dersom noen skal bruke samme skøyter må hendene sprites før og etter! I så fall husk egen antiback.

 

 

Vi blir glade for selskap av foresatte og søsken, men vi må passe godt på 1 meter avstand HELE ettermiddagen. 

Mobilitet.

Denne treningen går på teams. Dette kreves en del organisering og litt hjelp fra foreldre. Alle som ønsker å være med på disse treningene må sende e-postadressen sin til: kimtorry1982@hotmail.com med beskjed om at de skal være med på mobilitetstreningen. 

Denne treningen er åpne for alle. Også foreldre og søsken som ønsker å prøve seg. Vi ber om at dere holder mikrofonen deres på mute under mesteparten av treningen. Slik at det ikke blir for mye ulyder under økten. Dere velger selv om dere vil ha kameraet på. Men det er mye hyggeligere for alle å kunne se og hilse på hverandre. Det gir også oss trenere en mulighet til å gi tilbakemeldinger under økten. 

Felles bidrag styrker.

Håper at alle kan hjelpe med til å bidra til mye god trening og aktivitet. Samtidig som vi overholder gode smittevernrutiner. Vi går inn i en periode hvor rutinene vi holder nå, vil få direkte konsekvenser for hvordan vi kan operere i fremtiden. Hvis vi er flink til å bremse den bølgen som er på vei, så får vi kanskje mulighet til å arrangere stevner og andre sosiale reiser igjen.