Stevne på Finnsnes


Endelig skal vi få dra på ett nytt svømmestevne.

Det har vært veldig få stevner denne sesongen av åpenbare grunner. Heldigvis virker det som om Sørreisa og Finnsnes kommer til å være klar med et svømmestevne 5-6 desember. 

Vanligvis pleier vi å dra til Mo i Rana på deres stevne. I år er det imidlertid vanskeligere å få overnatting der. Samtidig som det stevnet ikke er åpent for våre eldre svømmere. Derfor kommer vi til å satse på Sørreisa sitt stevne i stedet. 

Plass begrensing

Arrangørene setter en begrensing på 120 deltakere som en del av deres Corona tiltak. Derfor er det viktig for oss å være tidlig ute med påmeldingene. Slik at vi kan sikre oss plass til alle våre utøvere. Vi kommer til å be om bekreftelse på at alle våre utøvere kommer med så snart påmeldingen er unnagjort. Hvis vi opplever at flere av våre utøvere ikke kommer med under denne grensen, så kommer vi nok til å revurdere turen. For oss er det viktig at klubben står samlet og får reise samlet.

Reise organisering.

Vi kommer til å leie buss og overnatte på hytte. Det vil komme nærmere informasjon om hvilket utstyr og tilbehør utøverne bør ha med seg på turen.

 

Ønsker du å være med som reiseleder?

Ta kontakt med Ronny Engan

Påmelding

Dere kan sende inn øvelses påmeldinger på kommentar feltet under, eller til trener. Vi trenger også en bekreftelse fra foreldre til de yngre utøverne som melder seg på. Slik at trenerteamet vil notere ned øvelsene utøverne ønsker å svømme på stevnet, men vi melder dem ikke på stevnet før en forelder har bekreftet at de skal være med på stevne.

 

PS: Vennligst bruk kommentarfeltet under ved spørsmål osv. Kommentarer på facebook har en tendens til å forsvinne. Det er enklere for oss å finne igjen kommentarer på denne siden.

 

Dere finner invitasjon ved å trykke på knappen under.