Rekruttstevne og treningssamling 29.-30.10.2022


Alle svømmere på E-parti, D-parti og C-partiet ønskes velkommen til ei helg med svømming 29.-30- Oktober 2022.

Arrangementet er gratis for våre svømmere, så dere må se bort fra priser som står i innlegget.

Vi starter opp med ei trening i Fauskebadet på lørdag, etter trening spiser vi pizza før vi drar på skolen og pakker ut til overnatting.

Søndag står vi opp og spiser frokost, pakker sammen og drar tilbake til Fauskebadet hvor det arrangeres svømmestevne for alle våre rekrutter.

Vi ønsker at alle svømmere i disse gruppene melder seg på og blir med. Vi legger opp til ei sosial og trivelig helg, men lav terskel og mye mestring.

Det er mulig å melde seg på kun trening, trening og stevne eller bare stevne, men vi anbefaler som sagt alle å bli med på hele opplegget.

Vi vet at noen av svømmerne ikke ønsker å delta på rekruttstevnet, men dem som ikke vil prøve vil få andre oppgaver. Under rekruttstevnene er det «ingenting» som er feil. Dette er en arena for testing, prøving og feiling, og ikke minst glede, samhold og mestring. De som velger å ikke være med som svømmere på rekruttstevnet kan uansett delta på innsvømming, og bading i pauser, altså de kan være sosiale og kose seg selv om de ikke konkurrerer.

For å få en god oversikt over hvem som deltar på hva må vi ha tilbakemelding fra dere foresatte. Send påmelding privat til kristin.rossi@hotmail.no eller kommenter i innlegget på internsiden på Facebook, må vite; hva er din svømmer med på trening/overnatting/stevne, er det andre spesielle ting vi behøver å vite som allergier osv kan det også sendes i samme e-post. . Trenere tar påmelding på øvelser til stevnet på trening.

Vi håper på ei fabelaktig helg, med stor oppslutning fra våre egne svømmere.

Arrangementskommiteen.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.