Rekrutt stevne i Bodø


Da var sesongens første rekrutt stevne unnagjort. Her stilte Fauske Svømmeklubb med 7 utøvere. For fem av dem, så var dette deres første stevnet, mens de to siste har vært på flere.

Utøverne

Tiril og Lukas fra C-gruppen stilte likegodt opp på absolutt alle øvelsene. Som Lukas kalte det, så ville han ta en Mathias. Mathias som er Lukas sin storebror, stilte på alle øvelsene under Salten Open. Med dette videre bragte han en trend som har gått over flere år.

 

 

Ikke for den sarte.

Å stille på absolutt alle øvelsene på ett stevne krever litt. Hvem som helst kan stille og svømme alle øvelsene. Her handler det imidlertid om å gjennomføre dem med kvalitet. Dette siktet også Tiril og Lukas mot å gjøre.

Våre debutanter.

For Cornelia, Chloé,  Lovise, Sofie og Edvard, så var dette deres første svømmestevne. Som debutanter handler dette stevnet mer om å lære seg stevne rutiner, håndtere nervøsitet og gjennomføre de tekniske oppgavene enn å svømme fort. Dette hindret dem imidlertid ikke til å svømme både fort og riktig.

Neste steg.

Konkurransene gir oss en god pekepinn for hvor godt treningene har vært. Nå skal vi bruke de neste treningene til å forbedre de områdene vi ønsker å gjøre bedre neste gang. Neste rekruttstevne blir på Fauske den 30 oktober.