Oppstart av svømmekurs hos Svømmeskolen!

Da er vi endelig snart klare for å starte opp svømmeskolen for våren 2021. Påmelding til kurs blir åpnet opp førstkommende søndag, 17. januar kl. 20.00. All påmelding gjøres via www.tryggivann.no.

Vi starter opp kursene i uke 4 forutsatt at det ikke er kommet flere begrensninger fra myndighetene eller lokalt i kommunen.

 

 

Kartlegging

 

Dersom du er usikker på hvilket kurs barnet ditt skal delta på, og barnet ikke har deltatt på kurs tidligere, kan du ta kontakt med svømmeskoleansvarlig Kristin Hardeland (tlf. 99 46 47 50) for en kartlegging. Mulighet for kartlegging forutsetter at svømmehallen åpner opp igjen. Det vil derfor ikke bli mulig å få til kartlegging den førstkommende uken i første omgang. Vi kan likevel gjerne ta en prat om du er usikker, så kan jeg gi råd så godt jeg kan uten å selv ha sett barnet i vannet.

 

 

Vanntilvenning

 

I tillegg til ordinære svømmekurs vil vi i vår også tilby vanntilvenning for barn i barneskolealder. Dette er kun aktuelt for barn som har utfordringer med å være i vann eller ikke er trygge i vann.

 

 

Fritidskortet

 

Det vil også i 2021 være mulig å benytte seg av Fritidskortet for barn bosatt i Fauske Kommune som fyller 6 år i 2021 og opp til 18 år. Du må da opprette Fritidskort via nettsiden fauske.friskus.com og velge “Svømmeskolen FSK”. Hele fakturaen for kurs hos svømmeskolen må betales samtidig, da ved å legge inn totalbeløpet til fakturaen når du bruker Fritidskortet. Du vil da få opp betalingsinfo for det resterende beløpet. Eventuelle spørsmål om hvordan Fritidskortet skal brukes må rettes til Friskus/Fritidskortet. Kontaktinfo finner du på hjemmesiden til fritidskortet.

 

 

Smittevern

 

Vi følger anbefalinger og føringer fra Norges Svømmeforbund for gjennomføring av kurs på en mest mulig sikker måte i pandemien. En av disse føringene medfører å begrense antall mennesker inne i svømmehallen. Det er derfor i utgangspunktet dessverre ikke anledning for foresatte å følge barna inn i hallen. Dersom det er særskilte behov så kan svømmeskoleansvarlig kontaktes for nærmere avklaring. Vi oppfordrer også til at barna går alene i garderoben for de som er gamle nok til det.

 

Vi håper på å se mange nye ansikter i svømmeskolen i år.

Mvh. Kristin Hardeland
Svømmeskoleansvarlig Fauske Svømmeklubb