LÅMØ 2022


Etter tre dager med hard konkurranse var LÅMØ 2022 omsider unnagjort. Øyvind, Marius, Leah, Dina, Inga,, Martine og Ingrid har representert klubben under dette mesterskapet. Etter mesterskapet står de igjen med nye personlige rekorder på nesten alle løp. En verdig prestasjon uansett nivå. 

 

Resultatene fra stevne kan dere finne her:

For Leah og Martine var dette deres første LÅMØ. Det virket imidlertid ikke som om de lot førstegangsnervene påvirke dem noe nevneverdig. Begge var blant de få utøverne som faktisk slo personlig rekord på absolutt alle øvelsene. Flere av disse rekordene ble slått med over 10 sekunder. 

 

Inga og Dina var våre yngste utøvere under dette LÅMØ. De viser at Fauske Svømmeklubb har noe godt på gang blant den yngre generasjonen. Dina vant en soleklar sammenlagt seier, mens Inga kapret en femte plass. Og hadde ikke Inga vært uheldig nok til å bli diskvalifisert på 200 rygg, så ville nok også hun vært på medaljeplassen. 

 

Øyvind var en av bare to herre svømmere fra Fauske på dette LÅMØ stevnet. Han har nok vært med på LÅMØ tidligere og begynner å få erfaring med disse øvelsene. Noe som kan forklare de enorme personlige rekordene han satt under helgens konkurranser. 

 

Ingrid og Marius har vært igjennom LÅMØ flere ganger tidligere og kan sine saker. De presterte solide løp med godt fokus på sine arbeidsoppgaver. Til gjengjeld satt også de igjen med personlig rekord på nesten alle øvelsene sine. 

LÅMØ sine resultater si påvirkning på FSL konkurransen.

Siden LÅMØ utøverne ikke hadde muligheten til å delta på årets første FSL konkurranse, så har vi brukt resultatene fra stevnet til å gjelde også. Derfor kan dere finne LÅMØ resultatene på heatliste/resultatliste for FSL her:

Følgelig har disse resultatene hatt en påvirkning på lagenes sammenlagt poengsum. Stillingen er nå som følger.

  1. Crazy frogs 114 poeng
  2. Gladlaksene 105 poeng
  3. Bøtterfly 103 poeng