LÅMØ 2021


Da var vi allerede i gang med konkurranse sesongen. Og det første stevne er ikke annet enn det prestasjonsrike Lansdels Mesterskaps Mønstringen for ungdom. Her konkurrer de beste utøverne fra Nord i alderen 11 til 16 år i 5 forskjellige øvelser. 400 fri, 200 rygg, 200 bryst

Øvelse utvalget.

 

11 år

12 til 16 år

400 fri

400 fri

100 rygg

200 rygg

100 bryst

200 bryst

200 im

200 im

50 butterfly

100 buttterfly

 

 

Øvelser for de tøffeste og mest allsidige.

Øvelsesutvalget tar sikte på å utfordre utøvere til å trene allsidig og mye. Her holder det ikke å være god på en eller to svømmearter for å hevde seg. Det er den sammenlagte poengsummen til alle fem svømmeartene som teller. I tillegg er det valgt distanser som bare kan mestres med en god del treningsmengde bak.

 

Først ut.

Inga og Dina var først ut med sin 5 meter butterfly i dag. Begge to slo personlig rekord med flere sekunder. Dina hadde den raskeste tiden i feltet, men ble dessverre diskvalifisert. Selv om dette selvfølgelig var beklagelig, så spiller denne diskvalifikasjonen lite rolle sett i det store og hele. Dina har nettopp vist at hun kan svømme på ett høyt nivå. Hun svømte 7 sekunder raskere på distansen enn hun noensinne har gjort. Det blir spennende å se hva hun har i banken for resten av stevnet.

Neste mann ut.

Noel var i vannet like etter Dina og Inga. Også han slo personlig rekord med minst 3 sekunder. Med dette sikret han seg en god start på hans første LÅMØ.

Det kommer mer.

Vi venter end på at Marius og Ingrid skal i vannet. De skal svømme 400 fri ca. klokken 15:30. Så da er det bare å følge med på livetiming.