FSL og LÅMØ


På torsdag fikk vi endelig gjennomført den første konkurransedagen i Fauske Swim League. De tre lagene kjempet om den presisjefulle FSL pokalen som dere kan finne i trofe skapet vårt på Fauskebadet. 

 

Ikke uventet, så bydde dagen på flere personlige rekorder fra flere svømmere fra flere lag. Noe som resulterte i den jevneste FSL kampen vi har hatt til i dag. 

FSL stillingen

Per dags dato er stillingen som følger:

  1. Crazy frogs 108 poeng
  2. Bøtterfly 89 poeng
  3. Gladlaksene 87 poeng

Siste ord om saken er imidlertid ikke sagt. Denne helgen har vi flere utøvere som deltar på årets Landsdel mønstring for Nord Norge. Resultatene på øvelsene de gjør der vil spille inn på FSL kampen. I går fikk vi for eksempel inn Dina og Inga sine resultater på 100 butterfly. Dina sin prestasjon der førte til at Dina sitt lag (Bøtterfly) tettet ledelsen til Crazy frogs. 

 

 

I dag svømmer imidlertid Leah, Øyvind og Marius 100 butterfly på LÅMØ. Dette vil nok påvirke resultatene ytterligere. 

LÅMØ

Etter første LÅMØ dag har flere av utøverne slått sine personlige rekorder med flere titalls sekunder. Våre yngste utøvere har svømt 100 butterfly. Her kapret Dina og Inga første og andre plass på øvelsen. Men viktigst av alt. De slo personlige rekorder med 4 og 7 sekunder. 

 

De eldre utøverne svømte 400 fri. Med unntak av en diskvalifikasjon, så hadde vi ikke ett eneste løp over personlig rekord. 400 fri er kanskje den tøffeste øvelsen på LÅMØ programmet. Nå gleder vi oss til å se hva utøverne kan få til i løpet av lørdagen. 

 

Da skal de yngste utøverne ut på 400 fri, mens de eldste skal gjennomføre sin 100 butterfly. Videre skal det svømmes 200 bryst. 

 

Dere kan følge med på stevne med linken under: