FSKs klubbkamp


Trenings stevne for alle treningsgrupper.

Søndag 15. november klokken 16:00 (forutsatt at vi får bassengtid på dette tidspunktet. Søknad ligger inne. Hvis vi ikke får bassengtiden flyttes stevnet til kl 18:00 og blir litt kortere.) skal vi i Fauske Svømmeklubb arrangere et lite klubbstevne.

Siden vi ikke har fått gleden av så mange svømmestevner denne sesongen, så tar vi saken i våre egne hender. Vi kjører et lite treningsstevne i enkelt format for alle utøvere fra A til D gruppen.

Organiseringen blir enkel og grei. Ingen dommere, publikum eller stevne sekretariat. Vi setter opp heatlister og øvelsesoppsett ut ifra utøvernes ønsker. Trenerne fungerer som startere og tidtakere.

 

Målsetningen er enkel. Å gi våre utøvere stevnetrening og muligheten til å gjennomføre noen gode resultater. For de yngste utøverne handler det om å lære mer om gode stevnerutiner. For de eldste, så handler det om å få brukt treningen de har gjort de siste månedene til å prestere noen gode tider. Siden Norges mesterskapet ble avlyst, så setter vi opp dette stevnet. Slik at de alle fall kan ta noen uoffisielle personlige rekorder. 

 

 

Innsvømming: 16:00

 

Stevnestart: 16:45

 

Påmeldingsfrist: 12. november.

 

Øvelsesoppsett: Utøvere melder seg på 2-3 valgfrie øvelser.

 

Meld dere på til deres trener. All annen trening utgår denne dagen, men det vil være mulig å spille vannpolo og bade litt etter siste løp. Sørg for at dere tar med dere mat og klubbklær. Poenget med stevnetreningen er å gjøre det så likt ett vanlig stevne som mulig. Derfor forventer vi å se at dere varmer skikkelig opp og passer på å få i dere litt sunn mat i løpet av stevnet ved behov.