Hjemmetrening uke 18

Fauske Svømmeklubb

Hjemmetrening uke 18.


Vi kjører fortsatt på. Regner med at det er flere som begynner å kjenne at det er vanskeligere å holde samme trykket på hjemmetreninger som dere hoder på fellestreninger. N ser vi imidlertid at samfunnet begynner å åpne litt opp igjen. Skoler og barnehager åpner gradvis. Og vi har fått hatt våre første fellestreninger på en god stund. Det blir nok enda en periode fr vi kan hoppe i bassenget, men vi kan i alle fall trene sammen ute.

 

Viktig!


Vi kan endelig trener sammen, men bare om det gjøres skikkelig. Det er veldig viktig at vi ikke senker skuldrene for mye, men at vi fortsatt tar ansvar for å ikke bidra til unødvendig spredning av Covid 19. Dette betyr at alle skal være frisk og rask før de møter opp på trening. På fellestreningene kan vi ikke være mer enn 5 utøvere per gruppe. Gruppen på 5 skal holde minst 2 meter mellom hver utøver og bli overvåket av en voksen. Deretter skal det være en lengre avstand til neste treningsgruppe på 5 utøvere (10-15 meter).

Send inn melding til trenerne deres om hvilke treninger dere kommer på. Slik at vi kan organisere gode treninger hvor vi reduserer smittefaren så mye som mulig.


C og D får tilbud om en trening i uken. Denne treningen er klokken 17:00 på søndager og varer max 2 timer.  A og B som trenger mer trening har en del flere fellestreninger. Under kan dere se treningsplanen for A & B.


Utenom fellestreningene, så blir det fremdeles lagt ut videoer med forslag til egentrening som kan gjres hjemme. Siden utøverne trener styrke og utholdenhet på fellestreningene, så legger egentreningene vekt på stimulere mobiliteten. Under ukeplanen ligger det 6 video linker til ulike Yoga og mobilitets økter. I tillegg til tre mage sirkel program som kan fordeles utover uken. Slik at vi fortsetter å trene opp en sterk mage.

Dag

Fellestreninger

Klokke 

Søndag

Intervall

18:00

Mandag

Styrke

16:00

Tirsdag

Intervall

16:00

Onsdag

Rolig langkjør

16:00

Torsdag

Fri på kvelden


redag

Hurtighet/spenst

16:00

Lørdag

Fri
Mage program.