Kretsmesterskapet- 2022

Da er vi alt i gang med sesongens første konkurranse. Denne helgen arrangeres det Kretsmesterskap på Narvik. Her er Fauske Svømmeklubb representert med 24 utøvere. Noe som gjør oss til den største klubben på dette stevnet.

Fauske Svømmeklubb har arbeidet iherdig med rekrutteringen sin i lengre tid nå. Dette har ført til at vi nå er den nest største klubben i Nordland Svømmekrets med 28 lisensierte utøvere. Den største klubben er Bodø Svømmeklubb med 52 lisensierte utøvere.

400 fri

Cornelia og Sofie var våre første utøvere i vannet under Kretsmesterskapet. De startet med 400 fri som de svømte for første gang på ett stevne. Begge gjennomførte ett kjempegodt løp. Dette betyr at begge har fått kvalifisert inn den første øvelsen som kreves for å bli med til LÅMØ til neste år.

Leah, Tiril og Mariell var også i vannet på øvelsen. Til sammen sørget de fem svømmerne for at Fauske Svømmeklubb var den klubben som samlet inn flest poeng i klubbkampen.

På herre siden var det bare Jesper som representert klubben. Dette gjorde han med å sette en knusende personlig rekord på øvelsen.

200 rygg

Tiril er rett og slett en tøff jente. Hun gikk rett fra 400 fri til 200 meter rygg. Hvor hun satt en solid personlig rekord og ble kretsmester på øvelsen.

100 butterfly

Her var vi heldig nok til å få besøk av Mathias. Mathias som har flyttet til Oslo dette året og trener med OI var på besøk hjemme i Nord. Siden han fremdeles representerer Fauske Svømmeklubb, så konkurrerte han for oss på dette mesterskapet. Dessverre har han vært litt syk i forkant av mesterskapet. I tillegg til at han mistet brillene i stupet. Dette hindret ham imidlertid ikke i å gjøre ett supert løp. Tiden 58,10 er riktig nok litt bak personlig rekord, men under forutsetningene var det en super prestasjon.

50 fri

Dette var kanskje den øvelsen hvor Fauske Svømmeklubb var sterkest representert. Mathias var i vannet igjen og ble kretsmester på denne øvelsen også. Like foran Sverre som kom inn på tredje plass.

Marius kapret en andre plass i 2007 klassen med en fin liten personlig rekord. Det samme gjorde Jesper i 2009 klassen. Mens Lukas stakk av med tredjeplassen i 2011 klassen.

Og ikke minst fikk Magnus endelig kommet seg i vannet og konkurrert i 2013 klassen. Magnus svømmer bare raskere og raskere hver gang han er i vannet. Noe som selvfølgelig lover godt for hans fremtidige svømmekarriere.

Jentene prydet også resultatlisten med flere gode plasseringer og personlige rekorder. Ingrid kapret andre plassen for 2007 klassen med Leah på syvende.

Mira gjorde ett kjempeløp og kapret tredje plassen i 2008 klassen. Dette er 2 sekunder raskere enn hun noensinne har svømt på ett individuelt løp. Hun har imidlertid en egen evne til å svømme enda raskere på stafett. Dette viste hun også senere da hun svømte nesten sekundet raskere.

Inga kapret første plassen i sin klasse med en god personlig rekord. Sammen med Mariell som tok tredje plassen og svømte under 40 sekunder for første gang. Mariell perset faktisk med nesten 3 sekunder.

Ane svømte også denne øvelsen. Dette er hennes første approberte stevne. Her viste hun tydelig at hun har ett stort potensial innen svømming. Med tiden 45,70 begynner hun alt å nærme seg 40 tallet. Cornelia kapret plassen rett foran Ane med tiden 43,47. Også dette var en god personlig rekord.

Klassekameratene Sofie og Marianne var også i vannet. Dette var det første løpet til Marianne og hun fullførte løpet med en meget god personlig rekorder.

Vi gleder oss til å følge med på de gjenstående avdelingene. Det er godt å se Fauske Svømmeklubb representert på svømmestevner igjen etter sommerferien.