Oppstart svømmeskolen våren 2022

Uke 4 starter vi opp kursene i svømmeskolen for våren 2022. Kursene legges ut for åpen påmelding via Tryggivann.no tirsdag 18/1 kl. 21.00. Det er kun mulig å melde seg på kurs via Tryggivann.no.

Er du usikker på hvilket kurs barnet ditt skal gå på så anbefaler vi at du benytter deg av Nivåvelgeren til Tryggivann her.

For barn over 6 år bosatt i Fauske Kommune er det mulig å benytte seg av Fritidskortet som betaling for deler av deltakeravgiften. Det er svært viktig at det ikke benyttes KID for betaling med Fritidskortet, da betalingen vil feile. Det skal ikke komme opp felt for KID på svømmeskolen sin side hos Friskus/Fritidskortet – dersom dette feltet kommer opp har du valgt feil aktør! Det er da viktig at du starter prosessen på nytt og forsikrer deg om at du velger Svømmeskolen helt fra starten av.

Kursplanen på Fauske for våren ser slik ut:

Vi har et begrenset antall ledige plasser for nye deltakere, men vi anbefaler på det sterkeste at man setter seg på venteliste dersom ønsket kurs er fullt. Ventelistene gjelder for én sesong av gangen, og vil bli nullstilt før oppstart av ny sesong. Om det blir ledig plass på ett av kursene våre vil den som først satte seg på venteliste, være den som først får tilbud om plassen.

Straumen

Våren 2022 får vi endelig på plass svømmeskole på Straumen igjen. Vi er klare for å sette i gang, men vi venter på tillatelse fra Sørfold Kommune for å få lov til å starte opp med kurs. Kursplanen for Straumen ser slik ut:

Vi starter opp så snart som mulig i forhold til tillatelse, men uansett tidligst uke 4. De barn som er påmeldt kurs på Fauske, men som ønsker å delta på Straumen, kan flyttes over til Straumen når vi er i gang der. Da gir dere beskjed til meg, så ordner jeg overflytting.