Andre dag av langbane NM.


Da var forsøkene for dag to gjennomført. Og det er tydelig at Mathias har tenkt å fortsette i samme stil som han startet stevnet. Med like mange personlige rekorder som øvelser.  

100 fri.

Her la han opp til et optimalt løpsoppsett. Med bare 2 sek forskjell mellom første og andre 50 meter. Mange utøvere har litt problemer med å få til slike gode løpsdisponeringer. Mathias begynner imidlertid å få dette godt på plass. Tiden hans ble til slutt 54,93.

 

Dette er en god forbedring av hans egen langbane rekord. Bare 3 tideler unna hans egen personlige rekord på kortbane. 

50 butterfly.

Her gikk han 3 tideler under sin egen personlige rekord på kortbane. Med tiden 25,93 tok han også klubbrekord på øvelsen. 

 

Han var imidlertid ikke helt fornøyd selv. Løpet var meget bra, men han mener at han kan svømme raskere. Heldigvis får han muligheten til å bevise dette i kveld. Da skal han nemlig svømme B-finale på øvelsen. Med den fjerde beste tiden i B-finalen blir han liggende i bane 6. Og får nok en mulighet til å gjennomføre 50 meteren. Vi gleder oss til å se hvordan det går. 

B-finalen 50 butterfly.

Mathias gjorde nøyaktig som han hadde planlagt. Han åpnet hardere første 25 og trykket på. Dessverre klarte han ikke å komme helt inn i rytmen. Tiden ble ganske bra likevel. 25,97 er bare 4 hundredeler bak sin personlige rekord som han tok i forsøkene.

 

Med dette fikk vi avsluttet andre dagen av langbane NM. Til nå har Mathias samlet opp 5 personlige rekorder av  6 mulige. I tillegg til 4 klubbrekorder. 2 ganger på 100 butterfly, 1 på 50 butterfly og 1 på 50 bryst.

 

I morgen svømmer Mathias 100 meter bryst og 50 fri på tirsdag. Dette blir spennende.